Meetinstructies

 

Nauwkeurig tot op de millimeter de correcte maten meten?

Inmeet instructie van de YANA en de YANA PLUS rolgordijnen. 

Alle maten dienen in milimeters opgegeven te worden. De onderstaande meetinstructie voor de YANA en de YANA PLUS is ook beschikbaar in PDF-formaat zodat u deze kunt uitprinten.

A: De meting in de breedte van het raam inclusief glaslat.

Plaats de 0-lijn van de centimeter tegen de linkerrand (buitenkant) van de glaslat. Trek de centimeter recht  uit over het raam na de rechterkant (buitenkant) van de glaslat  en lees de afstand uit van de linkerkant van de glaslat naar de rechterkant van de glaslat.

B. De meting in de breedte van het raam exclusief glaslat.

Plaats de 0-lijn van de centimeter tegen de linkerrand (binnenkant) van de glaslat. Trek de centimeter recht  uit over het raam na de rechterkant (binnenkant) van de glaslat  en lees de afstand uit van de linkerkant van de glaslat naar de rechterkant van de glaslat .

C: De meting in de hoogte van het raam inclusief glaslat.

Plaats de 0-lijn van de centimeter tegen de bovenrand (bovenkant) van de glaslat. Trek de centimeter recht  uit over het raam na de onderkant  van de glaslat  en lees de afstand uit van de onderkant van de glaslat naar de onderkant.

D. De meting in de hoogte van het raam exclusief glaslat.

Plaats de 0-lijn van de centimeter tegen de onderkant (onderrand) van de glaslat. Trek de centimeter recht  uit over het raam na de bovenkant  van de glaslat  en lees de afstand uit van de bovenkant van de glaslat naar de onderkant.

Visit Us On Youtube