MEETINSTRUCTIES YANA

NAUWKEURIG TOT OP DE MILLIMETER DE MATEN OPMETEN!

Meet instructies van de Yana – Yana Dim Out – Yana Plus Gelieve alle maten in millimeters te vermelden.
A: De meting in de breedte van het raam inclusief glaslat.

Plaats de 0-lijn van het meetlint tegen de linker buitenkant van de glaslat. Trek het meetlint rechtuit over het kozijn tot de rechter buitenkant van de glaslat en lees de totale breedte maat af. (inclusief de glaslatten.)

B: De meting in de breedte van het raam exclusief de glaslat.

Plaats de 0-lijn van het meetlint tegen de linker binnenkant van de glaslat. Trek het meetlint rechtuit over het kozijn tot de rechter binnenkant van de glaslat en lees de totale breedte maat af. (exclusief de glaslatten.)

C: De meting in de hoogte van het raam inclusief glaslat.

Plaats de 0-lijn van het meetlint tegen de bovenkant van de glaslat. Trek het meetlint rechtuit over het kozijn tot de onderkant van de glaslat en lees de totale hoogte maat af. (inclusief de glaslatten.)

Voor de Yana Plus geldt:

D: De meting in de hoogte van het raam inclusief bovenste glaslat en exclusief onderste glas lat.

Plaats de 0-lijn van het meetlint tegen de bovenkant van de glaslat. Trek het meetlint recht naar onderen tot de neus (zie afbeelding) van de onderste glaslat en lees de totale hoogte maat af.

E: Is het verschil tussen het onderste punt rolgordijn van het draaikiep raam en het onderste punt van het rolgordijn van het vaste raam.

Meet het verschil in de hoogte tussen de binnenkant de binnenkant glaslat van het ene raam en de binnenkant glaslat van het andere raam (neus). Zie afbeelding.

page1image18547104

LET OP!

*Het verschil tussen maat A en maat B minimaal 35mm en maximaal 50mm
** Als er een ventilatierooster aanwezig is de maten C en D vanaf de onderkant van het rooster meten.